Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.90€

Αναζήτηση

Nuk Kiddy Cup Night Μπλε Παγουράκι με Ρύγχος 12m+ 300ml 10.255.541

Κωδικός προϊόντος: 4865

Barcode: 4008600372608

Η τιμή μας 9.20€
Άμεσα διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 74 Πόντους
Οι καλύτεροι συνδυασμοί
NUK Παγουράκι Kiddy Cup night 300 ml με ρύγχος (10.255.541)

Τα μέρη που λάμπουν κάνουν το παγουράκι να ξεχωρίζει στο σκοτάδι κι έτσι το μωρό το βρίσκει πολύ εύκολα, χωρίς να ξυπνήσει τη μαμά και τον μπαμπά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε το παγουράκι  κάτω από μια λάμπα ή στο φως του ήλιου. Το ειδικό του υλικό αποθηκεύει την ενέργεια και την εκπέμπει με τη μορφή απαλής λάμψης. Ολόκληρη τη νύχτα*
Όπως και κάθε άλλο παγουράκι ΝUK, έτσι και τα NUK Kiddy Cups, που λάμπουν στο σκοτάδι, παρέχουν προστασία από τις διαρροές, έτσι ώστε να μένει το κρεβάτι στεγνό και ζεστό. Και φυσικά διατίθενται σε μια ποικιλία μαγευτικών χρωμάτων και σχεδίων – ειδικά σχεδιασμένα για μια νύχτα γεμάτη όμορφα όνειρα.

*Λάμπει μέχρι και 8 ώρες
Ανθεκτικό στις πιέσεις που ασκούν τα παιδικά δοντάκια
Μόλις τα παιδιά βγάλουν τα πρώτα τους δοντάκια, λατρεύουν να τα χρησιμοποιούν! Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, το παγουράκι NUK Kiddy Cup διαθέτει ρύγχος από ανθεκτικό συνθετικό υλικό (πολυπροπυλένιο). Το ρύγχος αντέχει στις πιέσεις που ασκούν τα δοντάκια του παιδιού και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Με χωρητικότητα 300 ml, το NUK Kiddy Cup μπορεί να ξεδιψάσει ακόμη και τα πιο διψασμένα παιδιά. Το μπουκάλι είναι λεπτότερο στη μέση, προκειμένου τα παιδιά να μπορούν να το πιάνουν και να το κρατούν ευκολότερα με τα χεράκια τους. Χάρη στο διάφανο υλικό, η μαμά ή ο μπαμπάς μπορούν να βλέπουν οποιαδήποτε στιγμή πόσο έχει πιει το παιδί και εάν είναι αρκετά γεμάτο το παγουράκι του.
Η εύχρηστη βαλβίδα που προστατεύει από τις διαρροές, αποσπάται πολύ εύκολα από το πάνω μέρος του παγουριού, με αποτέλεσμα να είναι πολύ απλό να καθαριστεί σχολαστικά. Η εύκαμπτη σύνδεση της βαλβίδας με το πάνω μέρος του παγουριού εξασφαλίζει ότι η βαλβίδα δεν πρόκειται να χαθεί. Το παγουράκι και τα εξαρτήματά του πλένονται και στο πλυντήριο πιάτων
Το Kiddy Cup είναι συμβατό με όλα τα προϊόντα της σειράς First Choice της NUK. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα με όλα τα υπόλοιπα στόμια της σειράς First Choice· έτσι οι δυνατότητες του παγουριού «μεγαλώνουν» μαζί με το παιδί σας.
 


NUK Kiddy Cup - και η κατανάλωση υγρών γίνεται 100% διασκέδαση. Για παιδιά από 12 μηνών. 

 

Truck icon

ΔωρεάνΜεταφορικά
Άνω των 49,90€

Reload order icon
Γρήγορες Αποστολές
Shield icon
ΑσφαλείςΑγορές
Badge icon
20 ΧρόνιαΕμπειρίας
LOYALTY POINTS

Για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας, σας επιβραβεύουμε για τις αγορές σας! Mε το νέο σύστημα επιβράβευσης για κάθε αγορά που κάνετε πιστώνονται πόντοι στον λογαριασμό σας, τους οποίους έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές. Κάθε 1€ αγορών επιδοτείτε με 10 πόντους και για κάθε 1000 πόντους που συγκεντρώνετε σας επιστρέφουμε 1€. 

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας προσφέρουμε 999 points δώρο γνωριμίας!

Pharmaspot logo cross icon
WHY CHOOSE US
Photo of a pharmacist holding a tablet

Από το 1970 έως και σήμερα, στο φαρμακείο Χαλιγιάννη που εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής στην Πλ. Ειρήνης 12, ο στόχος μας για την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις ανάγκες υγείας του κοινού, έχοντας αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μετά από την 50ετή εμπειρία μας. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
aim P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Τι να πρώτο πω για αυτό το online φαρμακείο...Φανταστική εξυπηρέτηση , γρήγορη παραλαβή παραγγελίας και έξτρα δειγματάκια σε γενναίες ποσότητες!! Πολύ καλή δουλειά!! 5 αστεράκια γιατί το αξίζουν, να το προτιμήσετε ανεπιφύλακτα!
Ioulia P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Παρήγγειλα χθες πράγματα κ ήρθε από Κομοτηνή Εύβοια την επόμενη μέρα. Με πήραν στα 10 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου για να με ενημερώσουν.
Ayse S. ⭐⭐⭐⭐⭐ Άψογη εξυπηρέτηση είμαι πολύ ικανοποιημένη όταν άνοιξα το κουτί μύριζε υπέροχα και πάντα βάζουν δωράκια όσες φορές και αν έχω παραγγέλλει
Sofia T. ⭐⭐⭐⭐⭐ Είχα απορία για ένα προϊόν και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με λεπτομέρεια! Πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα και από την εξυπηρέτηση, θα το ξαναπροτιμήσω σύντομα.
Map icon
Track your order

Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας