Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.90€

Αναζήτηση

Nuk Κρίκοι οδοντοφυΐας ψυγείου 3m+, Μωβ, 1τμχ 10.256.225

Κωδικός προϊόντος: 1124

Barcode: 10.256.225

Η τιμή μας 5.40€
Άμεσα διαθέσιμο
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 44 Πόντους
Οι καλύτεροι συνδυασμοί

Για ξέγνοιαστη οδοντοφυΐα:
NUK Σετ οδοντοφυΐας Cool – αποτελεσματική, ομαλή μετάβαση σε ένα νέο στάδιο της ζωής.

Για πολλά μωρά, η εμφάνιση των πρώτων δοντιών μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστη εμπειρία. Έτσι χρειάζονται ακόμη περισσότερη στοργή και φροντίδα, αλλά και προϊόντα που μπορούν να διευκολύνουν αυτό το σημαντικό στάδιο της ανάπτυξής τους, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ικανοποιήσουν τη φυσική τους ανάγκη για παιχνίδι.

Το σετ δακτυλίων οδοντοφυΐας Cool της NUK βοηθά το μωρό σας με δύο τρόπους:

O δακτύλιος Classic κάνει μασάζ στον ουρανίσκο και στα ούλα,
ενώ ο δακτύλιος Cool δροσίζει και ανακουφίζει τα σημεία όπου εντοπίζεται ο πόνος, χωρίς να περιέχει υγρό.
Χάρη στο εργονομικό τους σχήμα, οι δακτύλιοι φτάνουν εύκολα σε κάθε σημείο των σιαγόνων. Οι μασητικές κινήσεις διεγείρουν τη ροή του σάλιου, το οποίο με τη σειρά του βοηθά στην πρόληψη της τερηδόνας. Η ανάγλυφη επιφάνεια οξύνει την αίσθηση της αφής, ενώ η δυνατότητα συναρμολόγησης παρακινεί το μωρό να παίξει.

Κάνουν μασάζ και δροσίζουν κατά την οδοντοφυΐα
Απλά τοποθετείτε τον διαφανή δακτύλιο “Cool” στο ψυγείο για να κρυώσει
Χάρη στο εργονομικό τους σχήμα, οι δακτύλιοι φτάνουν σε κάθε σημείο των σιαγόνων.
Βοηθούν στην πρόληψη της τερηδόνας διεγείροντας τη ροή του σάλιου
Χάρη στη δυνατότητα συναρμολόγησης λειτουργούν και ως παιχνίδι
Ο δακτύλιος Cool δεν περιέχει υγρό
Από πλαστικό υψηλής ποιότητας
BPA Free
3-12m

Truck icon

ΔωρεάνΜεταφορικά
Άνω των 49,90€

Reload order icon
Γρήγορες Αποστολές
Shield icon
ΑσφαλείςΑγορές
Badge icon
20 ΧρόνιαΕμπειρίας
LOYALTY POINTS

Για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας, σας επιβραβεύουμε για τις αγορές σας! Mε το νέο σύστημα επιβράβευσης για κάθε αγορά που κάνετε πιστώνονται πόντοι στον λογαριασμό σας, τους οποίους έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές. Κάθε 1€ αγορών επιδοτείτε με 10 πόντους και για κάθε 1000 πόντους που συγκεντρώνετε σας επιστρέφουμε 1€. 

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας προσφέρουμε 999 points δώρο γνωριμίας!

Pharmaspot logo cross icon
WHY CHOOSE US
Photo of a pharmacist holding a tablet

Από το 1970 έως και σήμερα, στο φαρμακείο Χαλιγιάννη που εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής στην Πλ. Ειρήνης 12, ο στόχος μας για την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις ανάγκες υγείας του κοινού, έχοντας αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μετά από την 50ετή εμπειρία μας. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
aim P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Τι να πρώτο πω για αυτό το online φαρμακείο...Φανταστική εξυπηρέτηση , γρήγορη παραλαβή παραγγελίας και έξτρα δειγματάκια σε γενναίες ποσότητες!! Πολύ καλή δουλειά!! 5 αστεράκια γιατί το αξίζουν, να το προτιμήσετε ανεπιφύλακτα!
Ioulia P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Παρήγγειλα χθες πράγματα κ ήρθε από Κομοτηνή Εύβοια την επόμενη μέρα. Με πήραν στα 10 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου για να με ενημερώσουν.
Ayse S. ⭐⭐⭐⭐⭐ Άψογη εξυπηρέτηση είμαι πολύ ικανοποιημένη όταν άνοιξα το κουτί μύριζε υπέροχα και πάντα βάζουν δωράκια όσες φορές και αν έχω παραγγέλλει
Sofia T. ⭐⭐⭐⭐⭐ Είχα απορία για ένα προϊόν και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με λεπτομέρεια! Πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα και από την εξυπηρέτηση, θα το ξαναπροτιμήσω σύντομα.
Map icon
Track your order

Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας