Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.90€

Αναζήτηση

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο: Συμπτώματα και Ρόλος των Συμπληρωμάτων

Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο: Συμπτώματα και Ρόλος των Συμπληρωμάτων
Η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο, που γνωστή επίσης και ως χρόνια αυτοάνοση θυρεοειδίτιδα, είναι μια κοινή ασθένεια του ανοσοποιητικού συστήματος που επηρεάζει τη θυρεοειδή αδένα. Παρόλο που μπορεί να είναι αναίσθητη για πολλά χρόνια, η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία του ασθενούς, εάν δεν διαγνωστεί και δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως. Σε συνδυασμό με τη φαρμακευτική θεραπεία, τα συμπληρώματα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της ασθένειας.

Συμπτώματα της Θυρεοειδίτιδας Χασιμότο:

Κόπωση: Μια από τις πιο κοινές ενδείξεις της θυρεοειδίτιδας Χασιμότο είναι η συνεχής κόπωση, ακόμα και μετά από επαρκή ύπνο.

Συμπτώματα Υποθυρεοειδισμού: Ορισμένοι ασθενείς εμφανίζουν συμπτώματα υποθυρεοειδισμού, όπως κρυολόγημα, αιφνίδια αύξηση βάρους, δυσκολία στη συγκέντρωση και ψυχολογικές αλλαγές, λόγω της μειωμένης παραγωγής θυρεοειδικών ορμονών.

Προβλήματα με το Δέρμα: Η ξηρότητα του δέρματος, η ακμή και η απώλεια μαλλιών είναι επίσης συχνά συμπτώματα της θυρεοειδίτιδας Χασιμότο.

Αλλαγές στην Καρδιακή Λειτουργία: Η ασθένεια αυτή μπορεί να επηρεάσει τον καρδιακό ρυθμό και να προκαλέσει αισθήματα ταχυκαρδίας ή ακόμα και καταρροή.

Ρόλος των Συμπληρωμάτων:

Η διαχείριση της θυρεοειδίτιδας Χασιμότο περιλαμβάνει συνήθως τη λήψη φαρμάκων για να ρυθμίσει τη λειτουργία της θυρεοειδούς αδένα. Ωστόσο, ορισμένοι ασθενείς επιλέγουν επίσης να συμπληρώνουν τη θεραπεία τους με φυσικά συμπληρώματα, τα οποία μπορούν να παίξουν έναν χρήσιμο ρόλο στην υγεία της θυρεοειδούς αδένα και τον γενικό ανοσοποιητικό σας αγώνα.

Μερικά από τα συμπληρώματα που μπορεί να εξετάσετε συμπεριλαμβάνουν:

Ιώδιο: Ένα σωστό επίπεδο ιωδίου είναι σημαντικό για την υγεία της θυρεοειδούς αδένα, αλλά πρέπει να ληφθεί με προσοχή, καθώς μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις εάν ληφθεί σε υπερβολικές ποσότητες.

Σελήνιο: Το σελήνιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της φλεγμονής στη θυρεοειδή αδένα και να βελτιώσει την λειτουργία του.

Βιταμίνη D: Η έλλειψη βιταμίνης D σχετίζεται με τη θυρεοειδίτιδα και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την υγεία του ασθενούς.

Είναι σημαντικό να συζητήσετε με έναν ιατρό ή έναν διατροφολόγο πριν αρχίσετε να παίρνετε οποιοδήποτε συμπλήρωμα, για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές και κατάλληλο για εσάς.

Τέλος, η θυρεοειδίτιδα Χασιμότο είναι μια σοβαρή κατάσταση που απαιτεί προσεκτική διαχείριση και παρακολούθηση. Με την κατάλληλη θεραπεία και την υποστήριξη του ιατρικού συνεργείου σας, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά την κατάσταση και να έχετε μια υγιή και ενεργή ζωή.

Σχόλια


Truck icon

ΔωρεάνΜεταφορικά
Άνω των 49,90€

Reload order icon
Γρήγορες Αποστολές
Shield icon
ΑσφαλείςΑγορές
Badge icon
20 ΧρόνιαΕμπειρίας
LOYALTY POINTS

Για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας, σας επιβραβεύουμε για τις αγορές σας! Mε το νέο σύστημα επιβράβευσης για κάθε αγορά που κάνετε πιστώνονται πόντοι στον λογαριασμό σας, τους οποίους έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές. Κάθε 1€ αγορών επιδοτείτε με 10 πόντους και για κάθε 1000 πόντους που συγκεντρώνετε σας επιστρέφουμε 1€. 

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας προσφέρουμε 999 points δώρο γνωριμίας!

Pharmaspot logo cross icon
WHY CHOOSE US
Photo of a pharmacist holding a tablet

Από το 1970 έως και σήμερα, στο φαρμακείο Χαλιγιάννη που εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής στην Πλ. Ειρήνης 12, ο στόχος μας για την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις ανάγκες υγείας του κοινού, έχοντας αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μετά από την 50ετή εμπειρία μας. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
aim P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Τι να πρώτο πω για αυτό το online φαρμακείο...Φανταστική εξυπηρέτηση , γρήγορη παραλαβή παραγγελίας και έξτρα δειγματάκια σε γενναίες ποσότητες!! Πολύ καλή δουλειά!! 5 αστεράκια γιατί το αξίζουν, να το προτιμήσετε ανεπιφύλακτα!
Ioulia P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Παρήγγειλα χθες πράγματα κ ήρθε από Κομοτηνή Εύβοια την επόμενη μέρα. Με πήραν στα 10 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου για να με ενημερώσουν.
Ayse S. ⭐⭐⭐⭐⭐ Άψογη εξυπηρέτηση είμαι πολύ ικανοποιημένη όταν άνοιξα το κουτί μύριζε υπέροχα και πάντα βάζουν δωράκια όσες φορές και αν έχω παραγγέλλει
Sofia T. ⭐⭐⭐⭐⭐ Είχα απορία για ένα προϊόν και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με λεπτομέρεια! Πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα και από την εξυπηρέτηση, θα το ξαναπροτιμήσω σύντομα.
Map icon
Track your order

Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας