Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 49.90€

Αναζήτηση

Αντιμετωπίζοντας τις Χειμερινές Ιώσεις: Συμβουλές και Προληπτικά Μέτρα

Αντιμετωπίζοντας τις Χειμερινές Ιώσεις: Συμβουλές και Προληπτικά Μέτρα
Κάθε χειμώνα, μια από τις κυριότερες ανησυχίες για πολλούς είναι οι χειμερινές ιώσεις. Οι ιοί και οι βακτήρια κυκλοφορούν ευρέως, καθιστώντας την περίοδο αυτή ευάλωτη για την υγεία μας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά προληπτικά μέτρα που μπορούμε να λάβουμε για να προστατευτούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις ασθένειες με αποτελεσματικό τρόπο.

Τι είναι οι χειμερινές ιώσεις;

Οι χειμερινές ιώσεις είναι μια συλλογή από λοιμώδεις ασθένειες που επηρεάζουν κυρίως το αναπνευστικό σύστημα. Συχνότερα προκαλούνται από ιούς, όπως οι ρινοϊοί και οι αδενοϊοί, αλλά μπορεί επίσης να είναι προκλητές από βακτήρια. Οι συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν πονόλαιμο, βήχα, κρυολόγημα, πυρετό, και γενική αίσθηση αδιαθεσίας.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε;

Πλύσιμο των Χεριών: Το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο μετάδοσης ιών και βακτηρίων.

Κάλυψη του Προσώπου: Όταν βήχουμε ή φταρνιζόμαστε, είναι σημαντικό να καλύπτουμε το στόμα και τη μύτη μας με ένα μαντήλι ή τον αγκώνα μας, ώστε να μειώσουμε τη μετάδοση των μικροοργανισμών σε άλλους.

Εμβόλια: Τα εμβόλια είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προστασίας από ορισμένα είδη ιώσεων, όπως η γρίπη. Είναι σημαντικό να ενημερωθείτε για τις συστάσεις εμβολιασμού από τον γιατρό σας.

Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος: Η υγιεινή διατροφή, ο ύπνος και η αρκετή άσκηση μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να σας προστατεύσουν από ασθένειες.

Πώς να αντιμετωπίσουμε τις Χειμερινές Ιώσεις;

Ανάπαυση και Υγρά: Αναπαυτικός ύπνος και κατανάλωση αρκετών υγρών, όπως νερό και ζεστά ροφήματα, βοηθούν στην ανάρρωση από μια ιώση.

Φαρμακευτική Αγωγή: Ορισμένα φάρμακα μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα, όπως ο πονόλαιμος και ο πυρετός. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ακολουθείτε τις οδηγίες του γιατρού σας και να μην υπερβαίνετε τη δοσολογία.

Ζεστός Ατμός: Η εισπνοή ζεστού ατμού από ένα θεραπευτικό μείγμα, όπως με έναν ατμοποιητή ή με ένα κατσαρόλι με νερό και μερικές σταγόνες αιθέρια έλαια, μπορεί να ανακουφίσει το βήχα και τον πονόλαιμο.

Διατροφή: Η κατανάλωση θρεπτικών τροφών, όπως φρούτα, λαχανικά και ζεστά ζυμαρικά, μπορεί να βοηθήσει στην ανάρρωση και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εν κατακλείδι, οι χειμερινές ιώσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε και να αντιμετωπίσουμε τα συμπτώματά τους. Η πρόληψη είναι κλειδί, αλλά εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα άσχημα ή έχετε ανησυχίες για την υγεία σας, είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν ιατρό.

Σχόλια


Truck icon

ΔωρεάνΜεταφορικά
Άνω των 49,90€

Reload order icon
Γρήγορες Αποστολές
Shield icon
ΑσφαλείςΑγορές
Badge icon
20 ΧρόνιαΕμπειρίας
LOYALTY POINTS

Για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ανταμείψουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που δείχνετε στο κατάστημά μας, σας επιβραβεύουμε για τις αγορές σας! Mε το νέο σύστημα επιβράβευσης για κάθε αγορά που κάνετε πιστώνονται πόντοι στον λογαριασμό σας, τους οποίους έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε σε μελλοντικές αγορές. Κάθε 1€ αγορών επιδοτείτε με 10 πόντους και για κάθε 1000 πόντους που συγκεντρώνετε σας επιστρέφουμε 1€. 

Με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας προσφέρουμε 999 points δώρο γνωριμίας!

Pharmaspot logo cross icon
WHY CHOOSE US
Photo of a pharmacist holding a tablet

Από το 1970 έως και σήμερα, στο φαρμακείο Χαλιγιάννη που εδρεύει στο κέντρο της πόλης της Κομοτηνής στην Πλ. Ειρήνης 12, ο στόχος μας για την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση, παραμένει σταθερά προσηλωμένος στις ανάγκες υγείας του κοινού, έχοντας αναπτύξει μία μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης μετά από την 50ετή εμπειρία μας. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη
aim P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Τι να πρώτο πω για αυτό το online φαρμακείο...Φανταστική εξυπηρέτηση , γρήγορη παραλαβή παραγγελίας και έξτρα δειγματάκια σε γενναίες ποσότητες!! Πολύ καλή δουλειά!! 5 αστεράκια γιατί το αξίζουν, να το προτιμήσετε ανεπιφύλακτα!
Ioulia P. ⭐⭐⭐⭐⭐ Παρήγγειλα χθες πράγματα κ ήρθε από Κομοτηνή Εύβοια την επόμενη μέρα. Με πήραν στα 10 λεπτά από την ολοκλήρωση της παραγγελίας μου για να με ενημερώσουν.
Ayse S. ⭐⭐⭐⭐⭐ Άψογη εξυπηρέτηση είμαι πολύ ικανοποιημένη όταν άνοιξα το κουτί μύριζε υπέροχα και πάντα βάζουν δωράκια όσες φορές και αν έχω παραγγέλλει
Sofia T. ⭐⭐⭐⭐⭐ Είχα απορία για ένα προϊόν και εξυπηρετήθηκα άμεσα και με λεπτομέρεια! Πλήρως ικανοποιημένη από τα προϊόντα και από την εξυπηρέτηση, θα το ξαναπροτιμήσω σύντομα.
Map icon
Track your order

Δείτε εδώ την εξέλιξη της παραγγελίας σας